Gemak dienst de mens. Dat is een bekend gezegde. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk in en rondom je eigen huis. Doe dat met behulp van een elektrische garagedeur. Niets is zo fijn dat wanneer je met de auto de oprit opgaat, je alleen maar op een knopje van de handzender hoeft te drukken om de deur open te laten gaan. 

Het aanschaffen van een elektrische garagedeur is de ideale uitkomst. Ook is het mogelijk om uw bestaande garagedeur of sectionaaldeur met loopdeur te voorzien van een elektromotor.  

Goed beveiligd door een elektrische garagedeur 

Naast het gemak wat een elektrische garagedeur biedt, is het tevens een goede beveiliging. Met dank aan de techniek die gebruikt wordt, is het voor inbrekers over het algemeen lastiger om binnen te komen. 

Blijf lekker zitten in je warme auto 

Dankzij een elektrische garagedeur hoef je nooit meer uit te stappen om de garagedeur te openen. Nooit meer door de regen, de kou of wegbranden onder de hete zon in tijden van zomer terwijl je handmatig de deur moet ophijsen. Telefoongebruik is immers niet toegestaan, maar er bestaan zelfs apps voor je mobiel om te koppelen met jouw elektrische garagedeur. 

Een elektrische sectionaaldeur met loopdeur is de beste keuze! 

De meest verkochte elektrische garagedeuren zijn een sectionaaldeur met een loopdeur. Dit type deuren zijn eenvoudig en snel te plaatsen, bieden een uitstekende isolatie en besparen een enorme ruimte in vergelijking met de standaard garagedeuren. Zoals eerder genoemd is het ook een stuk veiliger. Om alles nog even extra te verduidelijken, staan de voordelen nog even op een rijtje: 

De voordelen van een sectionaaldeur met loopdeur 

In een gezin met kinderen zijn er fietsen in overvloed die dagelijks meerdere malen van binnen naar buiten en anderom gaan. Bespaar daarom tijd en energie met een sectionaaldeur met loopdeur. Door deze deur kan je gemakkelijker fietsen, of snel naar binnen en buiten gaan via de garage. Een bijkomend voordeel is dus dat je niet steeds hoeft te wachten op de opengaande garagedeur die daarnaast ook stroom verbruikt natuurlijk.