Dakdekkers Nederland

Als het weer in Nederland je weer eens in de steek laat en het de hele dag regent, kan het lastig zijn om leuke activiteiten te vinden. Maar laat dat je niet tegenhouden om erop uit te trekken en je te vermaken! We gaan het in deze blog niet hebben over mascara voor gevoelige ogen of hoe oogschaduw aanbrengen, maar over tips waarmee jij jezelf kunt vermaken tijdens regenachtige dagen in Nederland!

 

Binnenactiviteiten

Als het buiten regent, is het binnen vaak lekker warm en gezellig. Er zijn tal van leuke binnenactiviteiten die je kunt doen, zoals naar de bioscoop gaan, musea bezoeken of een workshop volgen. Een bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam is altijd een goed idee, of ga naar het Van Gogh Museum voor een cultureel uitje. Als je van wetenschap houdt, is NEMO Science Museum in Amsterdam een aanrader. Voor de filmfanaten zijn de Pathé bioscopen altijd een goed idee en voor de kleintjes zijn er genoeg indoorspeeltuinen waar ze lekker kunnen ravotten.

 

Lekker eten en drinken

Een regenachtige dag is ook de perfecte gelegenheid om lekker te gaan eten en drinken. Nederland heeft veel gezellige koffietentjes en cafés waar je heerlijke koffie, taart en warme chocolademelk kunt drinken. In steden als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht vind je tal van leuke restaurants waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Een regenachtige dag is ook de perfecte gelegenheid om een kookworkshop te volgen of om zelf lekker te gaan kokkerellen.

 

Regenlaarzen aan en naar buiten

Als je het niet erg vindt om nat te worden, kun je ook naar buiten gaan. Een regenachtige dag is de perfecte gelegenheid om lekker door het bos te wandelen of om een mooie stadswandeling te maken. Vergeet dan niet om je regenlaarzen aan te trekken! Een bezoek aan de dierentuin of een overdekte markt kan ook een leuk idee zijn. De Markthal in Rotterdam is bijvoorbeeld een fantastische plek om te genieten van lekker eten en drinken en om te winkelen.